Fasolka szparagowa

Fasolka szparagowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

  • bułka tarta

  • masło

  • sól

  • przyprawa uniwersalna

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową umyć i obciąć końcówki z obu stron.Ugotować z dodatkiem cukru i soli, aż zmięknie ok. 15 minut, następnie odsączyć z wody.
Na patelni rozpuścić masło i dodać bułkę tartą, chwilkę razem smażyć .Dodać ugotowaną fasolkę i smażyć, co jakiś czas mieszając.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

12.09.2014 11:49
Lubię i robie.

Czyki

12.09.2014 09:43
Bardzo smacznie u Ciebie :):)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat