Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
Bułka tarta klasyczna Prymat
masło
sól
przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Fasolkę szparagową umyć i obciąć końcówki z obu stron.Ugotować z dodatkiem cukru i soli, aż zmięknie ok. 15 minut, następnie odsączyć z wody.
Na patelni rozpuścić masło i dodać bułkę tartą, chwilkę razem smażyć .Dodać ugotowaną fasolkę i smażyć, co jakiś czas mieszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 12.09.2014 11:49
Lubię i robie.
Czyki 12.09.2014 09:43
Bardzo smacznie u Ciebie :):)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak