Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szaragowa 0,5 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
masło 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa

Fasolkę szparagową oczyszczamy i gotujemy w osolonej wodzie. Kiedy będzie już miękka odcedzamy. Masło roztapiamy w rondelku, dodajemy bułkę tartą i delikatnie podsmażamy. Do bułki dodajemy fasolkę i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak