Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka poŻarska
Papryki kroimy w 2-3 cm paski. Dodajemy do całości razem z fasolą i dusimy pod przykryciem do ich miękkości. Mieszamy z posiekaną natką pietruszki. Do smaku doprawiamy solą, pieprzem i cynamonem.
cebula | 1 szt |
kiełbasa śląska | 2 pętka |
ząbki czosnku | 2 szt |
olej | 2 łyżki |
fasolka szparagowa | 200 g |
pomidory krojone z puszki | 1/2 puszki |
mleko kokosowe | 100 ml |
przyprawy | 1 łyżka (5 smaków) |
Cynamon mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
fasola biała z puszki | 200 g |
papryka czerwona | 1/2 szt |
papryka zielona | 1/2 szt |
natka pietruszki | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: