Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka podpiekana na maśle

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa ugotowana 30 dag
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka podpiekana na maśle

Ugotowaną fasolkę szparagową kroimy w mniejsze kawałeczki, na patelni roztapiamy 2 łyżki masła i wrzucamy pokrojoną fasolkę. dodajemy do smaku odrobinę magii i trzymamy na małym ogniu aż masełko się ładnie w nią wchłonie, na koniec podpiekania posypujemy bułką tartą. doprawiamy solą, dokładnie mieszamy i podrumieniamy bułkę na złoty kolor. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata22 04.08.2012 15:49
proste, a pyszne! ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak