Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po egipsku

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś 2 szklanki
czosnek 2 ząbki
olej 3/4 szklanki
cytryna 1/2 szt.
cebula 1 szt.
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po egipsku

Wykonanie:
Fasolę namoczyć i ugotować w osolonej wodzie. Następnie wymieszać z wyciśniętym przez praskę czosnkiem, olejem i sokiem z cytryny. Przełożyć do salaterki i posypać posiekaną cebulą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 13.12.2014 17:03
ciekawa propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak