Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku z szybkowara
Kroki postępowania
Przełożyć do szybkowara.
Soda spowoduje, że skórki na fasoli staną się miękkie.
Całość zagotować i dusić kilka minut doprawiając do smaku.
fasola Jaś | 1/2 kg |
wędliny krojone | 1/2 kg |
przecier pomidorowy | 1 litr |
przyprawa do potraw Kucharek | do smaku |
włoszczyzna suszona | drobna |
Majeranek suszony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
wędzonka | |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: