Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
fasola biała
500 g -
cebula
1 szt -
Liść laurowy suszony Prymat
2-3 -
Ziele angielskie całe Prymat
3-4 -
przecier pomidorowy
3/4 szkl -
Boczek wieprzowy
200 g -
woda
1 szkl -
sól do smaku
-
Papryka słodka mielona Prymat
1 łyżeczka -
Papryka ostra mielona Prymat
1 szczypta -
pieprz
1 szczypta -
Majeranek suszony Prymat
1 łyżeczka
Sposób przygotowania
Kroki postępowania






Wzbogaćmy fasolkę wędlinami lub innym mięsem wieprzowym.![]()
Komentarze (7)
Nie masz konta? Zarejestruj się