Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka po bretońsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka 1 woreczek
marchew 2 szt.
pietruszka 2 szt.
por 1 garść
przecier pomidorowy 0,5 słoika
woda 1,5 litr
kiełbasa zwyczajna 1 laska
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku
pieprz do smaku
zasmażka mąka 2 łyżki
cebula 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka po bretońsku

Fasolkę moczymy dzień przed. Do gotującej fasoli wrzucamy pokrojoną w plastry marchewkę, pietruszkę, pora dodajemy kiełbasę, cebule podbijamy zasmażką, przyprawiamy i smacznego..;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiertlo102
wiertlo102 26.11.2010 08:54
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak