Składniki:
fasolka | 400 g |
przecier pomidorowy | 3 kartony |
boczek wędzony | 200 g |
kiełbasa zwyczajna | toruńska 3 szt |
olej do smażenia | 10 ml |
woda | 5 l |
cukier | 2 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 łyżki |
fasolka | 400 g |
przecier pomidorowy | 3 kartony |
boczek wędzony | 200 g |
kiełbasa zwyczajna | toruńska 3 szt |
olej do smażenia | 10 ml |
woda | 5 l |
cukier | 2 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: