Składniki:
fasola Jaś | 400 g |
boczek surowy | 200 g |
kiełbasa śląska | 200 g |
cebule | 2 |
smalec | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
pomidory krojone z puszki | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
sól i pieprz |
fasola Jaś | 400 g |
boczek surowy | 200 g |
kiełbasa śląska | 200 g |
cebule | 2 |
smalec | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
pomidory krojone z puszki | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: