Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka po Bretońsku

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka 75 dkg
smalec 12 dkg
cebula 15 dkg
mąka 3 dkg
przecier pomidorowy 11 dkg
kiełbasa zwyczajna 60 dkg
sól 3 dkg
papryka 0.4 dkg
cukier 1 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka po Bretońsku

Fasolkę namoczyć, ugotować w tej samej wodzie, cebulę zrumienić na tłuszczu, sporządzić zasmażkę, połączyć z przecierem,dodać do fasolki, kiełbasę pokrojoną w kostkę przysmażyć, połączyć z fasolką po czym doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna56 28.05.2012 12:14
Pychota,uwilbiam
Juleczka20 09.07.2011 06:43
bardzo lubię
annagebalska 30.03.2011 10:09
pycha
accee 14.02.2011 00:03
Extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak