Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka majonezowo-rzeżuchowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 450 g
przyprawy suszone pomidory z czosnkiem
przyprawy do sałatek
sól
pieprz
majonez 3 łyżki
rzeżucha
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka majonezowo-rzeżuchowa

Mrożoną fasolkę szparagową w zamrożonej postaci, bez wcześniejszego rozmrażania przekładamy do naczynia parowara i gotujemy na parze przez 20 min. Po tym czasie fasolkę przykładamy do miski.

Majonez mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i przyprawami a następnie mieszamy wszystko z ugotowaną fasolką.

Sałatkę posypujemy hojnie posiekana rzeżuchą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 23.05.2016 09:23
dziękuję :)
berys18 20.05.2016 08:13
fajny pomysł
dorota20w 19.05.2016 12:39
dziękuję :)
Ola1984 19.05.2016 07:55
Takiego połączenia jeszcze nie próbowałam, ale zapowiada się ciekawie.
Iwusia 18.05.2016 22:56
ale smakowitości
krokus 18.05.2016 21:57
pysznie zielono
Malinka 18.05.2016 19:58
Smaczna alternatywa dla ulubionej przeze mnie fasolki :)
Kuchenka 18.05.2016 18:33
szybkie, proste i zapewne smaczne, podoba mi się :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak