Fasolka konserwowa żółta

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żólta fasolka szparagowa dowolna ilość

  • woda

    2 l
  • ocet 10 %

    8 łyżek
  • cukier

    2 łyżki
  • sól

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę gotować około 10 min.Słoiki napełnić fasolką zalać zalewą i pasteryzować 20 min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pusia 20.06.2013 10:07
bardzo fajny przepis
misia53 28.10.2012 01:06
nigdy nie robiłam fasolki do sloika , może spróbuję
Krystyna32 11.04.2012 07:30
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat