Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka konserwowa żółta

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żólta fasolka szparagowa dowolna ilość
woda 2 l
ocet 10 % 8 łyżek
cukier 2 łyżki
sól 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka konserwowa żółta

Fasolkę gotować około 10 min.Słoiki napełnić fasolką zalać zalewą i pasteryzować 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pusia 20.06.2013 10:07
bardzo fajny przepis
misia53 28.10.2012 01:06
nigdy nie robiłam fasolki do sloika , może spróbuję
Krystyna32 11.04.2012 07:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak