Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka konserwowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 2,5 kg
woda 2,5 litra
cukier 2,5 łyżki
sól 1 łyżki
ocet 3/4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka konserwowa

fasolke kroimy na połowe i lekko obgotowywujemy. przekladamy do słoików. składniki zalewy gorujemy i gorąca zalewe wlewamy do słoiczków, pasteryzujemy ok 5 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rybka 05.10.2011 16:53
w sam raz na zimę
ben-ka 07.07.2011 14:00
a ja tylko mrożę fasolkę:)
maciek7 17.02.2011 20:15
pycha, lubię taką
Mati13 16.01.2011 13:22
fajny pomysl:)
Przemek4 31.08.2010 11:43
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak