fasolka konserwowa

fasolka konserwowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    2,5 kg
  • woda

    2,5 litra
  • cukier

    2,5 łyżki
  • sól

    1 łyżki
  • ocet

    3/4 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

fasolke kroimy na połowe i lekko obgotowywujemy. przekladamy do słoików. składniki zalewy gorujemy i gorąca zalewe wlewamy do słoiczków, pasteryzujemy ok 5 minut

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rybka

05.10.2011 16:53
w sam raz na zimę

ben-ka

07.07.2011 14:00
a ja tylko mrożę fasolkę:)

maciek7

17.02.2011 20:15
pycha, lubię taką

Mati13

16.01.2011 13:22
fajny pomysl:)

Przemek4

31.08.2010 11:43
lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat