Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka cannellini z tuńczykiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebulka 1 szt
fasola 1 opakowanie
tuńczyk kawałki w oleju 2 x 80 g

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka cannellini z tuńczykiem

Dostałam z Włoch oryginalna fasolę cannellini i włoskiego tuńczyka oraz banalny przepis na tą sałatkę, ale sądzę że z naszych polskich produktów również można przygotować tą przekąskę. Fasolkę odsączamy, cebulę kroimy w kosteczkę i mieszamy wszystko z tuńczykiem. Smacznego :B

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 16.01.2014 11:38
Ciekawy pomysł - warto spróbować.
norweska20 08.01.2014 23:27
przerobię na polskie dostępne produkty i zrobię na imprezę ...super
Ania321 07.09.2013 14:37
smaczne danie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak