Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka ale Ewa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola Jaś 1/2 kg
kiełbasa śląska 1/2 kg
cebula biała 2 szt
koncentrat pomidorowy 1 szt
marchewka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka ale Ewa

Fasole moczymy przez noc .Potem gotujemy z starta na dużych oczkach marchewka .Na patelni podsmażamy pokrojona kiełbase ,pokrojoną cebulkę wraz z przyprawami .Dodajemy do fasoli potem dodajemy przecier .Doprawiamy pieprzem i gotujemy wszystko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wrona891 05.09.2011 16:36
fajny przepis
Katarzyna/kate1980 20.10.2010 09:21
super danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak