Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola szparagowa z kiełbasą i cukinią

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szaragowa
cukinia 1
pomidory suszone w zalewie
kiełbasa śląska
czosnek 1
cebula
Papryka słodka mielona Prymat
Papryka ostra mielona Prymat
cytrynka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola szparagowa z kiełbasą i cukinią

fasolę obrać pokroić na 3 części, ugotować al dente z dodatkiem soli i cytryny, w międzyczasie pokroić kiełbaskę w półplasterki i usmażyć z cebulą na oleju z pomidorów suszonych. Dodać pokrojone pomidory, cukinię i czosnek, następnie naszą fasolkę. Wszystko doprawić do smaku. Podawać z bagietką ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka107 10.08.2014 12:26
Tego szukałam :)
Alex_M 10.08.2013 10:31
fajne danie
votus 28.07.2013 21:52
fajny przepis
gosia56 28.07.2013 17:15
napewno pyszne muszę tak zrobić
ao_12 27.07.2013 09:47
fajny pomysł na fasolkę, dzięki
Mniam 26.07.2013 22:31
Bardzo dobry i smaczny pomysł na fasolkę.
Megg 26.07.2013 21:04
pyszne danie
Paolcia 26.07.2013 19:16
smaczne bardzo :)
Paolcia 26.07.2013 19:16
smaczne :)
edzik 26.07.2013 18:55
pyszności !
Pomocnik 26.07.2013 18:22
super przepis
galo90 26.07.2013 17:42
fajny przepis !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak