Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola szparagowa konserowa na zimno

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 1 puszka
cebula 1/2 sztuki
olej 2 łyżi
sok z cytryny 1/2 łyżi
piperz 1 szczypta
sól 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola szparagowa konserowa na zimno

fasolę osączyć z zalewy pokrajać na kawałki długości 3 cm i włożyć na salaterkę posypać drobno pokrajaną cebulą polać sosem ukręconym z oleju soku z cytryny i soli

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak