fasola szparagowa

fasola szparagowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola

    2 kg
  • marchew

    40 dag
  • natka pietruszki

    2 pączki
  • przecier pomodorowy

    2 słoiczki
  • sól

    4 łyżki
  • ocet

    4 łyżki
  • olej

    300 mililitrów
  • cebula

    40 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

fasolę pokroić na 2 cm kawałki ugotować odcedzić, pokrojoną cebulę poddusić osobno dodać 40 dag marchwi startej na tarce, oraz natkę pietruszki chwilę smażyć. następnie dodać pozostałe składniki wymieszać dusić ok 15 min. powkładać do słoików- gotować ok 15 min w słoikach

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
buksiak12 29.09.2010 11:55
dobra
Maryś1 23.08.2010 15:15
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat