fasola szparagowa

fasola szparagowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola

    2 kg
  • marchew

    40 dag
  • natka pietruszki

    2 pączki
  • przecier pomodorowy

    2 słoiczki
  • sól

    4 łyżki
  • ocet

    4 łyżki
  • olej

    300 mililitrów
  • cebula

    40 dag
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania fasola szparagowa

fasolę pokroić na 2 cm kawałki ugotować odcedzić, pokrojoną cebulę poddusić osobno dodać 40 dag marchwi startej na tarce, oraz natkę pietruszki chwilę smażyć. następnie dodać pozostałe składniki wymieszać dusić ok 15 min. powkładać do słoików- gotować ok 15 min w słoikach

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

buksiak12 29.09.2010 11:55
dobra
Maryś1 23.08.2010 15:15
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat