fasolą posypana cebula

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sos Vinaigrette

  • musztarda

    1 łyżeczka
  • parówka

    4 szt.
  • cebula

    2 szt.
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolę moczyć przez noc, następnie ugotować w wodzie w której się moczyła, posolić. Po ugotowaniu odcedzić. Wymieszać fasolę z sosem, wymieszanym z musztardą. Parówki pokroić w cienkie plastry dodać do sosu. Przy podaniu posypać cebulką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
maciek7 01.02.2012 19:23
super
ilka_86 25.07.2011 07:25
super przepis
motomaniak 15.06.2011 13:21
no no ;-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat