Składniki:
fasola biała | 1 |
fasola czerwona | 1 |
kiełbasa podwawelska | 40 dag |
boczek wędzony | 20 dag |
cebula biała | |
czosnek | |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
mąka |
fasola biała | 1 |
fasola czerwona | 1 |
kiełbasa podwawelska | 40 dag |
boczek wędzony | 20 dag |
cebula biała | |
czosnek | |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
mąka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: