Składniki:
fasola Jaś | 250 g |
Majeranek suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
czosnek | 3 ząbki |
koncentrat pomidorowy | 2 szklanki |
cebula biała | 4 szt |
kiełbasa | pół kg |
baleron | 15 dag |
mąka | 2 łyżki |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
olej do smażenia |
fasola Jaś | 250 g |
Majeranek suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
czosnek | 3 ząbki |
koncentrat pomidorowy | 2 szklanki |
cebula biała | 4 szt |
kiełbasa | pół kg |
baleron | 15 dag |
mąka | 2 łyżki |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: