Fasola po bosmańsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Musztarda sarepska Prymat

    80g
  • masło lub margaryna

    50ml
  • śmietana

    40g
  • sól

  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasole przebrać, opłukać i zalać wodą, zagotować i pozostawić na 2 godziny. Potem ugotowac(do miekkosci) odcedzic, połaczyć z ketchupem, musztardą, śmietaną i tłuszczem. Wszystko dusic kilka minut. (przyprawic.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Smakosz6 16.09.2011 13:00
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eduszo 13.12.2010 09:28
Całkiem , całkiem, takie jarskie.
buksiak12 30.09.2010 12:32
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat