Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola po bosmańsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Musztarda sarepska Prymat 80g
masło lub margaryna 50ml
śmietana 40g
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola po bosmańsku

Fasole przebrać, opłukać i zalać wodą, zagotować i pozostawić na 2 godziny. Potem ugotowac(do miekkosci) odcedzic, połaczyć z ketchupem, musztardą, śmietaną i tłuszczem. Wszystko dusic kilka minut. (przyprawic.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 16.09.2011 13:00
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eduszo
eduszo 13.12.2010 09:28
Całkiem , całkiem, takie jarskie.
buksiak12 30.09.2010 12:32
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak