Składniki:
fasolka szaragowa | 2 KG |
cebula | 3 SZTUKI |
marchewka | 4 SZTUKI |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 SZTUKI |
olej | 1/2 SZKLANKI |
ocet 10 % | 1/2 SZKLANKI |
koncentrat pomidorowy | MAŁY |
cukier | 1/2 SZKLANKA |
sól | 1 ŁYŻKA |
fasolka szaragowa | 2 KG |
cebula | 3 SZTUKI |
marchewka | 4 SZTUKI |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 SZTUKI |
olej | 1/2 SZKLANKI |
ocet 10 % | 1/2 SZKLANKI |
koncentrat pomidorowy | MAŁY |
cukier | 1/2 SZKLANKA |
sól | 1 ŁYŻKA |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: