Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Fasola na kwaśno

0.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Liczba porcji
Liczba porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola
30 dkg
margaryna
2 łyżki
sól
do smaku
Sklep Prymat
mąka
2 łyżki
Kwas cytrynowy Prymat
do smaku
Sklep Prymat
cebula
1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola na kwaśno

Fasolę przebrać,namoczyć na noc,następnie ugotować do miękkości,przygotować jasnozłotą zasmażkę z mąki,tłuszczu i cebuli,dodać ugotowaną fasolę razem z wywarem,zagotować jeszcze raz,przyprawić kwaskiem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak