Przepis i sposób przygotowania na: Fasola jaś z warzywami i kiełbasą
Smacznego :)
fasola Jaś | 500 g |
pieczarki | 40 dag |
papryka czerwona | 1 |
kiełbasa śląska | 4 szt |
olej do smażenia | 3 Łyżki |
ziele angielskie | 2-3 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 Łyżeczki |
pieprz | 1 Łyżeczka |
sól do smaku | |
przecier pomidorowy | 1 Szkl |
mąka | 1 Łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: