farsz ze szpinaku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak mrożony

  • masło

  • twarożek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpiank posiekany smazymy na masle, podlewajac woda i suismy. Dodajemy twarozek i dusimy pod przykryciem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
edyta44 05.05.2012 09:22
fajne
Marek6 15.07.2011 10:22
Dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat