Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z kiszonej kapusty do krokietów lub pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Kucharek przyprawa uniwersalna
boczek 10 dkg.
kapusta kiszona 1/2 z marchewką

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z kiszonej kapusty do krokietów lub pierogów

kapustę kiszoną drobno pokroić i ugotować ok.30min.w odrobinie wody boczek lub słoninę pokroić w drobną kostkę po czym wytopić na patelni dodać ugotowaną kapustę i chwilę smażyć wsypać pieprz i kucharka wszystko wymieszać chwilę jeszcze podsmażyć i nakładać farsz do krokietów lub pierogów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 26.11.2013 00:40
Z chęcią skorzystam z przepisu
IKrakowianka 21.11.2013 16:30
lubię taki farsz
Motorek 09.06.2012 09:55
bardzo fajny
Angelika10 14.12.2011 23:04
Krokiety pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak