Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z kapusty i grzybów suszonych do pierogów, krokietów

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby suszone 2 dkg
masło do smażenia 3 łyżki
cebula podsmażona 3 łyżki
pieprz do smaku
kapusta biała 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z kapusty i grzybów suszonych do pierogów, krokietów

grzyby namoczyć ok 2 godzin przed gotowaniem kapusty, kapustę z dodatkiem grzybów gotować ok 1,5 godziny.Przestudzić, drobno posiekać na desce, przełożyć na patelnię z rozgrzanym masłem, dodać podsmażoną pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Smażyć ok 10 minut. Po przestudzeniu stosować jako farsz do pierogów, krokietów.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 05.03.2011 22:19
Kocham go!
stokrotka 02.03.2011 22:01
super smak
kochanyptysiu 20.02.2011 12:10
Moj ulubiony farsz,szczególnie na Wigilie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak