Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz szpinakowy do naleśników

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak 30 dkg
szynka 10 dkg
jajko 1 sztuka
ser biały 20 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku
oliwa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz szpinakowy do naleśników

Szpinak podgrzać na patelni. Dodać jajko na twardo, posiekane na drobno, ser biały chudy i wszystko smażyć.
Na osobnej patelni podsmażyć szynkę, następnie przełożyć ją do farszu.
Wymieszać wszystkie składniki, doprawić przyprawami.
Farszu można użyć do naleśników lub krokietów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak