Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz pieczarkowy do pasztecików

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 dag
masło 1 łyżka
sól
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: farsz pieczarkowy do pasztecików

pieczarki oczyscic umyć i pokroić w drobną kostke na patelni rozgrzać masło dodac pieczarki i posypac solą aby pusicły sok dusic do miękkosci nastepnie zdjąc z ognia dodać bułke tartą i jajko wszystko wymieszać ,doprawic do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dagmara020 24.08.2012 07:33
robię podobnie tylko dodaję jeszcze małą cebulkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak