Farsz pieczarkowy do naleśników

Farsz pieczarkowy do naleśników

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    ok 15dag
  • polędwica wieprzowa

    ok 10-15dag
  • pieprz cayenne

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki obrać, opłukać i pokroić. Wędlinę również pokroić. Na rozgrzane masło przełożyć pieczarki. Trzymać na małym ogniu. Gdy wchłoną całe masło, posypać przyprawą uniwersalną. Dorzucić wędlinę w kostkach i całość poddusić. Na koniec doprawić cayenne.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kate131

04.06.2012 09:04
dobry

polly66

29.06.2011 18:54
+ vegeta.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat