Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz pieczarkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 60 dag
cebula biała 4 szt
margaryna 0,5 kostki
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: farsz pieczarkowy

pieczarki umyć , zetrzeć na grubym tarku, cebulę pokroić w kostkę, rozpuścić margarynę, na niej podsmażyć cebulkę dodać pieczarki i dusić do wyparowania wody, przyprawić do smaku

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 31.07.2012 13:23
pyszne i szybkie
magical66 23.07.2011 22:56
robię podobny
kotlet 23.07.2011 22:46
bardzo lubie takie farsze
Sarenka 10.03.2011 20:57
Przydatny dla poczatkujacyh kucharek. Mozna go zastosowac do wielu dan.
gusia1000 27.01.2011 00:32
Tylko taki farsz pieczarkowy robić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak