Farsz na ruskie pierogi

Farsz na ruskie pierogi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki ugotowane

  • ser biały

  • sól

  • pieprz

  • cebula

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki zemleć przez maszynkę, ser też. Dodać do tego pokrojoną w kostkę i przysmażoną na masełku cebulkę, zarobić to razem z pieprzem i solą. Ja zawsze zarabiam rękoma.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andrzej10 21.10.2012 07:03
smaczne
Elżbieta17 12.04.2012 19:05
smaczne:)
Smakosz6 07.11.2011 13:41
mniam
SYLWIA63 28.10.2010 12:07
robię takie same, pycha
agnieszka214 28.10.2010 09:07
zgadzam się zjadłabym
anja3107 27.10.2010 12:37
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat