Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do ryby po grecku

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 3 szt.
cebula 3 szt.
por
seler
pietruszka
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżki
koncentrat pomidorowy 1 mały
ocet do smaku
cukier do smaku
oliwa
sól
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do ryby po grecku

wszystkie warzywa obrać i umyć,cebulę pokroić na plasterki w garnku rozgrzać oliwę i zeszklić dodać pozostałe warzywa starte na tarce o dużych oczkach wymieszać i wlać odrobinę wody zagotować dodać przyprawy do smaku sól,kucharka,pieprz,ziele angielskie,liść laurowy przykryć i gotować na małym ogniu pod koniec gotowania dodać musztardę,ocet,cukier i koncentrat pomidorowy wymieszać i jeszcze chwilę pogotować,wystudzić i przekładać usmażoną rybę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joannasz3190 12.10.2012 15:06
Bardzo smakowite :)
Seba 14.05.2012 09:51
super
Iwona51
Iwona51 14.11.2011 09:24
smaczne
ziutula
ziutula 13.10.2011 18:11
rybka z takim farszem jest dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak