Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów z kapusta i grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula biała 2 szt.
kapusta kiszona 1 kg
sól i pieprz 1 do smaku
masło 2 łyżki
grzyby 60 namoczone

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów z kapusta i grzybami

cebule podsmażyć na maśle dodać kapustę i grzyby dodać sól i pieprz gotować ok 30 min

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 04.01.2013 14:44
zdjęcie skopiowane z: http://testuj.orange.pl/Mozart/ninizgr

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak