Farsz do pierogów ruskich

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    1 szklanka
  • biały ser

    250 gram
  • cebulka

    1 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
  • olej

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Drobno posiekana cebulę zeszklić na oleju, ziemniaki ugotowane oraz ser przepuścić przez maszynkę lub praskę, dodać przyprawy i cebulę, wymieszać dokładnie i nadziewać pierogi.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mehia 11.10.2010 22:22
ciekawy :)
Iwusia 25.06.2010 10:31
zapowiada się smacznie :)
Kate131 25.06.2010 07:40
uwielbiam ruskie pierozki!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat