Farsz do pierogów ruskich

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    kg
  • twaróg

    500 g
  • sól

  • pieprz

  • cebula

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na oleju. Ziemniaki ugotować, potem zagnieść z twarogiem. Dodać cebulę, sól i pieprz, dokładnie wymieszać

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Grażyna13 01.03.2012 10:06
Klasyka
anoosia 05.02.2012 00:41
niezły :)
dorotka0000025 09.06.2011 11:03
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat