FARSZ DO PIEROGÓW RUSKICH !

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

  • ser biały

  • cebula

  • sól

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ZIEMNIAKI GOTUJEMY, ODCEDZAMY I PRZECISKAMY. CEBULĘ POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ I PODSMAŻYĆ NA ZŁOTY KOLOR. DO ZIEMNIAKÓW DODAĆ PRZYSMAŻONĄ CEBULĘ, ROZDROBIONY SER BIAŁY A NA KOŃCU DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM DO SMAKU.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Elżbieta17 01.09.2012 21:14
super:)
Katarzyna59 31.07.2012 09:13
fajny
Andysz 17.07.2012 07:24
ekstra;)
Łukasz15 05.06.2012 09:03
super
teresa18 31.05.2012 15:56
takie lubie
Adamorek 26.05.2012 19:21
moje ulubione
Patrycja33 18.04.2012 16:18
uwielbiam
Ewa111 12.12.2011 16:22
też tak robię i bardzo lubię ruskie pierogi
iga2 05.11.2011 21:08
super
Ewelina38 04.07.2011 20:08
ulubione pierożki mojego męża :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat