Farsz do pierogów

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grzyby leśne

  • kapusta kiszona

    3 kg
  • jajko

    1
  • sól

  • Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

  • przyprawa uniwersalna Kucharek

  • cebula biała

    2
  • oliwa

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę osobno i grzyby osobno gotujemy do miękkości , po ugotowaniu przekręcamy kapustę i grzyby przez maszynkę , wraz z cebulą , dodajemy do farszu jajko , wszystkie przyprawy i polewamy oliwą , całość dobrze wymieszać .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
babcia 16.04.2012 00:21
pyszny
babcia 16.04.2012 00:21
pyszny
RenataZ-et 23.12.2010 12:21
zrobiło się świątecznie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat