Farsz do pierogów

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebule

    2 duze
  • margaryna

  • śmietana kwaśna

  • pieprz

  • sól

  • twaróg

    0.5 (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser dokladnie mielimy. Cebulke kroimy w bardzo drobną kostke i przesmażamy na margarynie do miekkosci, dodajemy do sera i mieszamy, dodajemy troche śmietany (aby masa miala gladką konsystencje). doprawiamy pieprzem i solą wg uznania. Farsz nakładamy do pierogów

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
caralajna 11.01.2013 07:55
fajne nadzienie
Andysz 17.11.2012 08:36
na pewno dobre pierozki wyjdą;]
zbysio 03.03.2011 19:42
super
Emilia21 20.11.2010 13:02
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat