Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebule 2 duze
margaryna
śmietana kwaśna
pieprz
sól
twaróg 0.5 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów

Ser dokladnie mielimy. Cebulke kroimy w bardzo drobną kostke i przesmażamy na margarynie do miekkosci, dodajemy do sera i mieszamy, dodajemy troche śmietany (aby masa miala gladką konsystencje). doprawiamy pieprzem i solą wg uznania. Farsz nakładamy do pierogów

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 11.01.2013 07:55
fajne nadzienie
Andysz 17.11.2012 08:36
na pewno dobre pierozki wyjdą;]
zbysio 03.03.2011 19:42
super
Emilia21 20.11.2010 13:02
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak