Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Kapusta słodka 450-500 gram
grzyby suszone 100-120 gram
Kolendra cała Prymat do smaku
sól do smaku
marchewka 1 szt
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów

Pokrojoną kapustę,grzyby i startą na tarce o średnich oczkach marchewkę wrzucić do osolonej wody i gotować do miękkości.Po ugotowaniu wszystko odcedzić,ostudzić,dodać przyprawy i rozdrobnić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 20.12.2011 20:22
mniam
Tomasz17 09.10.2011 17:34
uwielbiam
aga130982 02.07.2011 08:06
mniam
Ewelina38 07.05.2011 20:19
pierogi marzenie.......... a farsz do nich znakomity
MAR3STA 05.11.2010 09:44
Można taki farsz wykorzystać na wiele sposobów!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak