farsz do jajek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    5 szt
  • ser żółty

    10 dkg
  • szynka gotowana

    10 dkg
  • koper

    garść
  • majonez

  • sól

  • pieprz

  • kechup

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka gotujemy na twardo obieramy kroimy na pół żółtka mieszany z starymi na tarce serem. wedlina doprawiamy do smaku mieszany z majonezem i kechupem nakładamy na jajka posypujemy koptem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mysza75 19.11.2013 17:21
bardzo fajny farsz
Renata22 10.11.2013 21:10
fajna pasta
anoosia 04.10.2013 16:34
bardzo fajny pomysł
Kuchareczka2 22.05.2013 21:29
bardzo lubie takie jajeczka
bgs1984 06.07.2012 21:41
mniam
marzenciak1985 06.07.2012 21:36
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat