FARSZ DO BURITOSÓW !

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

  • pieczarki

  • fasola czerwona

  • papryka czerwona

  • cebula

  • ogórek konserwowy

  • ser żółty

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

NAJPIERW PODSMAŻAMY MIĘSO MIELONE NA PATELNI, POTEM DODAJEMY RESZTĘ SKŁADNIKÓW, ILOŚĆ WEDLE UZNANIA.,POKROJONYCH W DROBNĄ KOSTKĘ I TEŻ LEKKO PODSMAŻAMY. WSZYSTKO MOŻEMY PRZYPRAWIĆ ODROBINĄ PIEPRZU KOLOROWEGO LUB JAK KTOŚ WOLI DODAĆ COŚ ŻEBY BYŁO BARDZIEJ PIKANTNE. A CIASTO NA BURITOSY ROBI SIĘ TAK JAK NA NALEŚNIKI TYLKO Z ODROBINĄ WODY GAZOWANEJ.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta 22.01.2013 13:25
robiłam-pycha
kasiek 09.08.2012 21:28
słyszałam , że to jest bardzo smaczne danie
Anna152 26.04.2012 10:31
mniam
Tika4444 02.02.2012 10:52
super nadzienie
kanu83 01.12.2011 23:17
zgadzam sie
Ania67 16.10.2011 15:51
wyśmienite jedzonko
dianix 25.07.2011 12:36
kocham to!!
Magdalena1110 13.06.2011 07:17
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat