Przepis i sposób przygotowania na: Fajitas z czerwoną fasolą i awokado
Podgrzaną 15-20 sekund w mikrofalówce tortillę smaruję jogurtem, układam garść pekinki na tym kurczaka z warzywami a na wierzchu plasterki awokado i zawijam w rulon.
Smacznego !
tortilla | 5 placków |
pierś z kurczaka | 1 pojedyńcza |
cebula czerwona | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
fasola czarna | 3 łyżki |
przyprawa do fajitas | 1 łyżeczka |
sos barbecue | 1 łyżka |
awokado | 1/2 sztuki |
jogurt | 5 łyżek |
kapusta pekińska | 4 liście |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: