Przepis i sposób przygotowania na: Eskalopki mielone z musem brokułowym.
Kroki postępowania
Brokuły gotować 5 min w wodzie z solą i cukrem. Osączyć. Zimne zmiksować .Dodać żelatynę i zioła, doprawić do smaku. Wmieszać ubitą kremówkę.
mięso mielone krążki | 12 szt |
brokul swiezy | 50 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
bulion drobiowy | 1 łyżka |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 150 ml |
pomidorki koktajlowe | 6 szt |
CEBULKI MARYNOWANE | 12 szt |
Bazylia suszona Prymat | 0,5 łyżeczki |
sól, pieprz | |
olej | 3 łyżki |
tymianek | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: