Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dzwonki pstrąga smażone ma maśle

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg
masło klarowane
mąka
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
estragon
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Dzwonki pstrąga smażone ma maśle

Dzwonki pstrąga meyjemy, osuszamy, posypujemy pieprzem cytrynowym, solą i estragonem. Obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanej masłem patelni, na złoty kolor. Możemy udekorować pietruszką. Smacznego !

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 16.02.2014 19:16
dzwonki to mogą być przy saniach a rybę kroi się na dzwonka
Milka100 16.02.2014 19:12
smaczna rybka
votus 16.02.2014 18:55
bardzo smaczne!
bhb8 16.02.2014 18:46
z chęcią bym spróbowała :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak