Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dzień Dobry TVN: Grillowane pstrągi z kaparami i chrzanem śmietankowym

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg 4 szt.
Grill przyprawa ziołowa Prymat 1 op.
kapary 1 łyżka
masło 4 łyżki
Chrzan śmietankowy Smak 1 słoiczek
ogóreczki konserwowe kilka szt.
cytryny 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Dzień Dobry TVN: Grillowane pstrągi z kaparami i chrzanem śmietankowym

Masło wymieszać z kaparami i przyprawą Grill ziołowy Prymat. Osuszone pstrągi nadziać aromatycznym masłem i owinąć folią aluminiową posmarowaną oliwą. Tak przygotowaną rybę grillować z każdej strony po 10 minut. Podawać z chrzanem śmietankowym, cytryną i mini ogóreczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak