Dzień Dobry TVN: Grillowane pstrągi z kaparami i chrzanem śmietankowym

Dzień Dobry TVN: Grillowane pstrągi z kaparami i chrzanem śmietankowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg

    4 szt.
  • grill ziołowy

    1 op.
  • kapary

    1 łyżka
  • masło

    4 łyżki
  • Chrzan śmietankowy Smak

    1 słoiczek
  • ogóreczki konserwowe

    kilka szt.
  • cytryny

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Masło wymieszać z kaparami i przyprawą Grill ziołowy Prymat. Osuszone pstrągi nadziać aromatycznym masłem i owinąć folią aluminiową posmarowaną oliwą. Tak przygotowaną rybę grillować z każdej strony po 10 minut. Podawać z chrzanem śmietankowym, cytryną i mini ogóreczkami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat