Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dzień Dobry TVN: Grillowane białe szparagi w plastrach bekonu

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi białe 12 szt.
chudy boczek 4 plastry
rozmaryn 4 gałązki
Tzatziki pikantny sos czosnkowy Prymat 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Dzień Dobry TVN: Grillowane białe szparagi w plastrach bekonu

W każdy plaster bekonu zawinąć trzy szparagi z gałązką rozmarynu. Piec na średnio rozgrzanym grillu z każdej strony na złoty kolor. Tak przygotowane szparagi z bekonem i rozmarynem podawać z sosem tzatziki lub jako dodatek do grillowanych mięs i ryb.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Franciszek 13.05.2017 23:30
super przystawka
gosia56 13.05.2017 10:16
moje ulubione danie ;)
Bożena Matuszczyk 12.05.2017 23:10
Oglądałam , program był super, a szparagi smakowite i kuszące;)
adelajda 12.05.2017 17:59
moje ulubione szparagi
jan_mag 12.05.2017 13:29
Wygląda fantastycznie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak