Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowo- ziemniaczane kopytka
Kroki postępowania
Kopytka podajemy z ulubionymi dodatkami. Ja polałam je rozpuszczonym masłem, posypałam sezamem i parmezanem. Gotowe.
ziemniaki ugotowane |
250 gram
|
puree z dyni |
250 gram
|
mąka pszenna |
200 gram
|
sól |
szczypta
|
jajko |
1 sztuka
|
masło |
do polania
|
parmezan |
do posypania
|
sezam czarny |
do posypania
|
pomidorki koktajlowe |
do podania
|
natka pietruszki |
do dekoracji
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: